Illegaal vuurwerk in beslag genomen in woning Meidoorn

Donderdagnacht 17 november heeft de politie een inval gedaan in een woning in de Meidoornflat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarbij zouden volgens omwonenden enkele kilo´s vuurwerk in beslag zijn genomen. Ook een fiets zou in beslag zijn genomen. De bewoner van de flat is meegenomen door de politie aldus omwonenden.

De Meidoornflat komt vaker in het nieuws, zo werden  in Januari hulpdiensten gealarmeerd omdat een bewoner de gaskraan opengezet had en gedreigd had om de boel op te blazen. Door ingrijpen van de hulpdiensten is toen erger voorkomen. Na korte tijd ventileren konden de bewoners weer terug naar hun woning. De bewoner van de flatwoning die de gaskraan had opengedraaid zou een bekende in de hulpverlening zijn. En in mei dit jaar werd er een plantenbak in brand gestoken op een balkon. Door snel optreden van de brandweer was dit snel geblust.

 

Illegaal vuurwerk levert gevaar op voor u en uw omgeving. Weet of vermoedt u dat er ergens illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt verhandeld?

  • Meld dit bij de politie 0900-8844.
  • Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

17c1c821-2160-471e-a337-683a551256ce

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.