Hond Fozzie in Nieuwerkerk gesignaleerd!


Er is mogelijk een nieuw spoor die kan leiden naar de vermiste hond Fozie. Afgelopen avond 4 november kwam er een zogenaamde zichtmelding nabij het tankstation Van Weelde in Nieuwerkerk aan den IJssel. Afgelopen avond zijn er medewerkers van de stichting WIOH met een speurhond gaan zoeken en om te checken of het inderdaad zou gaan om de hond. De stichting die zich inzet voor vermiste honden laat weten dat het 100% zeker is dat het om Fozzie gaat!

Het hondje werd afgelopen zaterdag 24 september door een auto aangereden nabij het spoor op de Middelweg in Moordrecht nadat zij zich wist los te trekken van het baasje. Na de aanrijding is het hondje weggelopen met de riem nog om. Nadat er een hulpoproep op de “je bent pas een Moordrechtenaar als…” pagina kwamen er vele reacties van medeleven. Op het bericht kwamen ook enkele tips.Het bericht werd ook vervolgens gedeeld op de “je bent Nieuwerkerkerals…” pagina en werd zeer veel bekeken.
De zoektocht gaat verder in de hoop de hond terug te vinden.

Meer dan 30 inwoners uit de Zuidplas kwamen eerder in Moordrecht af op de oproep om te zoeken naar de hond Foz
Meer dan 30 inwoners uit de Zuidplas kwamen eerder in Moordrecht af op de oproep om te zoeken naar de hond Foz

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.