Geen werkende lift in Flatgebouw de Beuk, bewoners bezorgd

Bewoners van het flatgebouw “De Beuk” moeten het weer zonder lift stellen. Sinds acht dagen is er in deze flat van verhuurder Vestia een nieuwe lift in gebruik genomen, echter deze werkt niet naar behoren. Dagelijks zijn er storingen of werkt deze lift in zijn geheel niet. Ook zijn er al enkele malen bewoners vast komen te zitten in deze nieuwe lift. Aangezien de tweede lift ook buiten gebruik is zijn de bewoners genoodzaakt de trap te nemen. De centralist van de liftenfabrikant Devenco geeft op zaterdagavond aan dat de lift vanavond niet meer wordt gemaakt en dat er morgen weer een monteur komt kijken. Bewoners van de Beuk zijn bezorgd en zijn deze veelvuldige storingen meer dan zat en maken zich grote zorgen.”Hoe komen bewoners die rolstoel/rollator gebonden zijn in of uit hun huis”. Devenco geeft aan dit alles vervelend te vinden maar zegt nu niks te kunnen doen. Op de vraag aan de liftenfabrikant wat als er nu een ambulance en of brandweer nodig mocht zijn wordt ook geen antwoord op gegeven. De trap is voor de mobiele bewoners voorlopig de enige oplossing.

de trap in De Beuk is nu het enigste middel om naar boven/beneden te komen.
de trap in De Beuk is nu het enige middel om naar boven/beneden te komen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.