Dagopbrengst Nieuwerkerkse Bazaar gestolen na laffe inbraak en poging inbraak legowinkel


Een laffe inbraak heeft er afgelopen nacht voor gezorgd dat de dagopbrengst van de Bazaar van de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk aan de Ringvaartlaan is meegenomen. De dader(s) hebben er volgens een geplaatst bericht op onze facebookpagina een grote puinhoop achtergelaten.

De 2 daagse bazaar wordt jaarlijks georganiseerd door deze protestantse kerkgemeenschap. Met de opbrengst van deze Bazaar zal 40% bestemd zijn voor het Hospice IJsselthuis en 10% voor de Stichting Zuidplas helpt. Tijdens deze bazaar worden er allerhande spullen verkocht zoals bijvoorbeeld elektrisch gereedschap, computeraccessoires, boeken, cd’s, dvd’s, kleding en een grote hoeveelheid huishoudelijke artikelen. Op onze facebookpagina is er inmiddels een oproep geplaatst om vandaag de Bron te bezoeken om zo te proberen een nog zo hoog mogelijke opbrengst te halen voor de goede doelen. Het kerkgebouw De Bron aan de Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Hoe de dader(s) binnen zijn gekomen is nog onbekend, de politie heeft de zaak in onderzoek. Via de buurtapp is er inmiddels ook een bericht uitgegaan met de vraag of mogelijke getuigen zich willen melden. Dit kan uiteraard via 0900-8844.

debron

Naast deze inbraak is er afgelopen nacht ook een poging tot inbraak geweest bij de LEGO winkel aan de Kerklaan. Beide sloten zijn geforceerd. Of er spullen zijn buitgemaakt is op dit moment nog niet bekend. Ook hier geldt dat als u tips heeft u deze kan melden bij de politie.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.