Getuigen gezocht woninginbraak.

Via een burgernetmelding vraagt de politie Waddinxveen/Zuidplas uw aandacht in verband met een woninginbraak op de Parallelweg-Zuid in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De inbraak is gepleegd op zondag 30 oktober 2016 tussen 15:00 uur en 22:00 uur in een vrijstaande woning in de omgeving van Parallelweg-Zuid te Nieuwerkerk aan den ijssel. De toegang tot deze woning werd verschaft door het openbreken van een deur aan de achterzijde van de woning.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.Heeft u rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving? Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving? Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord? Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.