Nieuwerkerk een nieuw groot evenement rijker: 450 deelnemers 1e Halloween tocht!

De organisatie van de eerste echte Halloween optocht in Nieuwerkerk aan den IJssel kan met een zeer tevreden gevoel terug kijken op de eerste editie van dit evenement.

De Halloween optocht werd vrijdagavond 28 oktober voor de eerste keer georganiseerd  door de speeltuinvereniging IJsselkids in samenwerking met Verhage Dorrestein en Stichting evenementen. Deze mooie samenwerking  met medewerking van M-Schmink en de facebook pagina JebentNieuwerkerkerals… zorgde voor een enorm aantal inschrijvingen voor de tocht. Maar ook op de avond zelf melden zich vele tientallen kinderen vergezeld van ouders bij de lokale snackbar om vervolgens de griezelige wandeltocht richting de speeltuin te lopen.

De opkomst was boven alle verwachtingen laat de organisatie weten. “Ruim 450 lopers al dan niet verkleed in Halloween outfit,echt overweldigend!”

Rond 19:00 uur werden er vele lampionnen uitgedeeld en startte de tocht door duister Nieuwerkerk. Onderweg werd er snoep uitgedeeld en bij aankomst in de speeltuinvereniging betrad ieder de duistere spookachtige speeltuin waar de medewerkers alles uit de kast hebben gehaald om het zo griezelig mogelijk te maken. De heksensoep, het spookhuis en  mysterieuze rook maakte de sfeer compleet.  “ongekend druk en  wat een sfeer ” waren enkele reacties .  De organisatie is zeker van plan volgend jaar een nieuwe editie te organiseren voor dit nieuwe grootse Nieuwerkerkse evenement.

hal5 hal1 hal3 hal2 al4

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.