Wie maakt ons Nieuwerkerks logo?

Met ruim 35000 kliks op deze pagina, en ruim 5700 leden op onze facebookpagina waarvan er honderden dagelijks hun lokale nieuws en informatievoorziening delen en opdoen kan je wel voorzichtig zeggen dat de lokale pagina’s niet meer weg te denken zijn uit ons Nieuwerkerkse internetstraatbeeld.

Op zowel deze internetpagina ( www.jebentnieuwerkerker.nl) als op onze facebookpagina ontbreekt eigenlijk nog maar 1 ding: een echt serieus logo  waarin de naam , je bent Nieuwerkerker als… en jebentnieuwerkerker.nl voor moet komen. En zeker met de plannen voor komende tijd  moet deze pagina blijven opvallen.

een logo voor zowel de omslagfoto als de Nieuwerkerkse profielfoto en als header voor op de internetpagina. Nieuwerkerkse elementen mogen niet ontbreken in of om het logo.

Wie zou dit kosteloos kunnen doen?

mailen naar : info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.