Adverteren op de meest lokale pagina van Nieuwerkerk?

Adverteren op www.jebentnieuwerkerker.nl? Uw advertentie wordt aan de bovenzijde van de website op alle pagina’s van www. jebentnieuwerkerker.nl getoond. De advertentie bevat een hyperlink naar uw eigen website, wanneer een bezoeker van www.jebentnieuwerkerker.nl op uw advertentie klikt wordt deze direct doorgestuurd naar uw eigen website.

image

De advertenties komen in willekeurige volgorde in beeld, dit betekend dat niet altijd dezelfde advertentie als eerste in beeld zal verschijnen. De volgorde van advertentie weergaven kan op geen enkele wijze worden beïnvloed.

Advertentie
U kunt uw advertentie digitaal bij ons aanleveren door te mailen naar info@jebentnieuwerkerker.nl De advertentie kan worden aangeleverd als afbeelding met een .JPG of .GIF extentsie.

Kosten?
In ieder geval is adverteren tot 1 januari 2017 gratis.image

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.