Grote politieoperatie Nieuwerkerk aan den IJssel

 

FB_IMG_1468658735602

Vrijdagavond 15 juli heeft de politie een grootscheepse zoekactie opgestart nadat er meldingen waren binnen gekomen van een aantal verdachte personen vlakbij een woning aan de ‘s-Gravenweg tussen Nieuwerkerk en Capelle aan den IJssel. De melder had hen het weiland inzien lopen, hoorde vervolgens schoten waarna er niemand meer terugkeerde.

De politie zette het gebied af en begon direct te zoeken naar de verdachten. Een arrestatieteam kwam ter plaatse om te zoeken naar de verdachten die zich mogelijk verschanst hadden in een leegstaande boerderij. Het arrestatieteam kreeg ondersteuning vanuit de lucht doormiddel van een politiehelikopter. Veel omwonenden werden wakker van dit geluid.

Arrestatie van een verdachte.
Arrestatie van een verdachte.

 

Ruim een uur later werden er vervolgens meerdere verdachten aangehouden. Zij zijn afgevoerd naar he politiebureau en zullen daar worden gehoord door de recherche. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk.

Via onze facebookpagina JebentNieuwerkerkerals… Kwamen op de late avond vele honderden reacties binnen van mensen die zich afvroegen wat er aan de hand was. Ook enkele ooggetuigen deden verslag van deze grote politie operatie.

op onze facebookpagina kunt u het verslag lezen van een medewerker van een plaatselijk restaurant

ik was aan het werk en wilde gaan sluiten en ineens kwam er politie die vertelde dat ramen en deuren gesloten moesten worden. Verder gaf de politie geen informatie”.

enkele foto’ van de politieoperatie:

 

FB_IMG_1468621329326FB_IMG_1468657698663

 

 

 

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.