42e keer zwemvierdaagse Leen de Koning !

 

Een top prestatie van onze lokale weerman Leen de Koning. Voor de 42e keer deed Leen mee met de zwemvierdaagse. En dat heeft niemand nog geevenaard. Een top prestatie dus waar wij van de Nieuwerkerkpagina’s diep respect voor hebben!

 

Tradities moeten in stand worden gehouden. De afgelopen week in het Polderbad in Nieuwerkerk a/d IJssel de 42e avondzwemvierdaagse. Als enige deelnemer ben ik er nog steeds ieder jaar bij geweest. Vanavond door de zwemvereniging dus nog even extra in het zonnetje gezet. Gelukkig met zwemmen weinig last van m’n loopblessure, maar dus toch wat getraind… 🙂 aldus Leen.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.