Brutale oplichting in Nieuwerkerkse supermarkten

 

zaterdagmorgen 16 juli kwamen er vanuit diverse supermarkten in Nieuwerkerk aan den IJssel meldingen van een brutale vorm van oplichting. Zowel de MCD supermarkt in het oude dorp als de Jumbo supermarkt werden bezocht door een man die door het wisselen van geld bij de winkels dit zo deed dat de winkels flink werden benadeeld.

Het door de winkeliers opgegeven signalement van deze verdachte is :

Een ongeveer 60 jarige man, zwarte kleding, droeg puntschoenen en had een Hugo Boss  t shirt aan. Wat verder opviel was dat de man zowel gebrekkig engels en nederlands sprak.  Verder droeg de man een bril. En had grijs haar.

mocht u informatie hebben over deze man, neemt u dan contakt op met de politie : 0900-8844

 

De verdachte in de MCD supermarkt.
De verdachte in de MCD supermarkt.

 

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.