Jongen (14) loopt op spoor op zoek naar pokemons

 

De politie Waddinxveen/Zuidplas kreeg zondagmiddag 17 juli een melding dat er een persoon op het spoor liep ter hoogte van de flat de Els. Politie achte de kans op een mogelijke zelfdoding en liet direct zorgen via de spoorwegen dat de treinen met uiterst langzaam rijden voorbij konden.

Op het spoor bleek een 14 jarige jongen te lopen die bij het zien van de politie weg rende. Hij bleek het spel pokemon te spelen.

De jongen is door de politie meegenomen en thuisgebracht. Hij zal een Halt straf krijgen.

FB_IMG_1468780484895
(Foto politie wadinxveen/zuidplas)

op de site van de politie  staat vermeld dat mocht pokemon worden gespeeld op verboden plaatsen er strafrechtelijk zal worden opgetreden. Dit kan onder andere betekenen dat er rijbewijzen ingevorderd kunnen worden als er achter het stuur gespeeld wordt.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.