DJ’s gezocht voor ‘t Blok

Oproepvoor ‘t Blok.

Jongeren zijn daar bezig om een Urban avond in ‘ t Blok te organiseren. Wegens afzeggingen zitten we met dj’s te kort . Bij deze doen we een oproep : is er iemand die wil draaien of ken je iemand? Je hoeft geen hoog niveau te hebben maar wil je graag dit doen zijn we blij met je dan kun je contact opnemen met Laurens Wildeman , Luuk Brandes of Hanneke Korsten de avond is gepland op zaterdag 25 juni de tijd is vanaf 21.00 uur tot 1.30 uur. Hopelijk reageert iemand want de jongeren willen hun avond hebben .

Eerder in het nieuws

One Thought to “DJ’s gezocht voor ‘t Blok”

 1. Beste,
  Ik ben wel geïnteresseerd in een avondje komen draaien?
  Ik heb Mn eigen materiaal en belichting..
  Kan u me meer info verschaffen omtrent het thema, de plaatsbestemming etc?.

  Mvg
  Dj Qass

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.