Officieel tintje aan G-Olympics

De G-Olympics worden dit jaar feestelijk geopend door de wethouders van Zuidplas, Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard en Waddinxveen. Zij ondertekenen deze middag de voortzetting van het regioverband Aangepast Sporten Midden-Holland, waarmee zij zich inzetten voor sport voor iedereen!

Op woensdag 5 juni vindt alweer de 11e editie plaats van de G-Olympics. Dit sportevenement, georganiseerd door Sportstichting Zuidplas, is speciaal bedoeld voor kinderen en volwassenen met een beperking. Enthousiaste medewerkers, veel vrijwilligers, maar bovenal heel veel vrolijke deelnemers zijn al jarenlang het succesvolle concept van de G-Olympics in Zuidplas. Dit jaar staat deelname open voor sporters uit de hele regio! In totaal verwachten we ruim 100 deelnemers.

Aanmelden voor de G-Olympics kan als groep of individu. Toewijzing van deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding. Wil je meedoen stuur dan een mail naar info@sportstichtingzuidplas.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.