Sportstichting Zuidplas brengt ook in 2024 jong en oud in beweging

Januari was een actieve maand voor het team Sport en Bewegen van Sportstichting Zuidplas. De buurtsportcoaches waren onder andere te vinden in het woonzorgcentrum Zevenster in Zevenhuizen en op de Thorbecke Talentschool in Nieuwerkerk aan den IJssel. Jong en oud werd gemotiveerd om in beweging te komen. In Zevenhuizen was dit in de vorm van een spelletjesmiddag waarbij onder andere een interactieve tovertafel werd ingezet, terwijl in Nieuwerkerk de jongeren met een smoothie fiets werden uitgedaagd om in beweging te komen en na te denken over voeding.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is JBNNIEUWS-Breedlogo-4-trans-1-1-1.png

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.