Geslaagde lampionnenoptocht Zevenhuizen

lampionnenoptocht zevenhuizen 2024

Afgelopen zaterdagavond 27 januari waren er veel kinderen en ouders op de been: ze liepen mee met de lampionnenoptocht in Zevenhuizen. Het was een lang lint van mensen met lampjes en fakkels; een prachtig gezicht in de donkere Hennipgaarde waar de route gedeeltelijk doorheen ging.

Het was een mooie avond, zonder regen en wind en zelfs de maan droeg een steentje bij aan de sfeerverlichting. Veel kinderen hadden een mooie lampion meegenomen, sommige hadden er zelf eentje geknutseld, zoals Janne en Twan die daarmee na afloop een leuke prijs kregen. Ook voor Denny en Fleur waren en prijzen, omdat zij zich volgens de jury het leukst verkleed hadden.

Bewoners langs de route hadden ook voor extra sfeer gezorgd met versiering en zelfs muziek en snoepjes. De wandelaars werden onderweg sowieso beloond voor hun inspanningen en kregen onderweg op verschillende plekken wat lekkers en werden door het trommelgeroffel van Afslag 9 aangemoedigd.

In Dorpshuis Swanla werden de deelnemers weer feestelijk onthaald, kregen ze lekkere warme chocolademelk om weer een beetje warm te worden en werden de prijswinnaars bekend gemaakt.

Stichting Oranje Zevenhuizen organiseert de lampionnenoptocht ieder jaar ter ere van de verjaardag van Prinses Beatrix. Meer informatie en foto’s van de lampionnenoptocht en over Stichting Oranje Zevenhuizen is te vinden op: www.oranjezevenhuizen.nl.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is JBNNIEUWS-Breedlogo-4-trans-1-1-1.png

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.