Burgemeester Schalijlaan (Capelle a/d IJssel) gedeeltelijk afgesloten

Op maandag 8 januari tot en met vrijdag 23 februari is de Burgemeester Schalijlaan in Capelle aan den IJssel dicht tussen het tankstation en Wisselspoor. Verkeer moet tijdelijk omrijden via Burgemeester Bakkerlaan, Burgemeester Van Dijklaan en de Hoofdweg.

Er zal tijdens deze periode een duiker worden vervangen die onder de weg loopt. Een duiker is een buis die twee sloten met elkaar verbindt. Zo kan het water beter doorstromen en dat is goed voor alles wat in en op het water leeft. Het tankstation blijft bereikbaar vanaf de Hoofdweg. Hulpdiensten kunnen via rijplaten langs het werk.

Het crematorium blijft volgens de gemeente Capelle aan den IJssel via de kruising met de Burgemeester Schalijlaan bereikbaar, de werkzaamheden beginnen na de kruising. Verkeer vanaf de Hoofdweg volgt de omleidingsroute om bij het crematorium te komen. Het fietspad langs de Burgemeester Schalijlaan blijft tijdens de werkzaamheden open. Er liggen wel rijplaten op het fietspad waardoor het mogelijk glad kan zijn.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is JBNNIEUWS-Breedlogo-4-trans-1-1-1.png

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nlEerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.