Sint Pannenkoek in Molen Windlust

De beroemde beslagbereider Henk en Pannenkoekenbakker Rob gaan weer bakken. Molen Windlust aan Kortenoord 3 Nieuwerkerk aan den IJssel is behalve een prachtig monument ook een maalvaardige molen.

Ons molensteengemalen meel wordt als hoofdingrediënt gebruikt in de meest smaakvolle pannenkoeken die je maar kunt bedenken. Dat doen we 25 november a.s., zo een beetje de dag van Sint Pannenkoek, tussen 11 en 15 uur. Ook de, lokaal beroemde, wiekenpannenkoek wordt, op verzoek, samengesteld. Zeker zo lekker, wij vinden zelf lekkerder, dan een Tompouce of Crompouce. De netto-opbrengst van de verkoop van de pannenkoeken gaat in zijn geheel naar de onderhoudskas van de molen. Dus mensen help mee de molen in de best mogelijke staat te houden en doe dat door samen te genieten van Sint Pannenkoek pannenkoeken in molen Windlust.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.