Problemen nieuwe gasleiding, Europapad wederom op de schop

Het Europapad en voetgangersoversteek vanaf de Goudmos naar het Europapad zullen vanaf volgende week wederom een tijd worden afgesloten. De reden van deze afsluiting zijn problemen met een recent aangelegde gasleiding ( waar nog geen aardgas door komt). Deze leiding wordt om die reden op korte termijn uit de grond getrokken, grondig geïnspecteerd en daarna opnieuw met een gestuurde boring aangelegd.

Gasunie laat weten dat momenteel de vergunningen in orde worden gemaakt om zo op korte termijn met de werkzaamheden te starten en voor de feestdagen het project af te kunnen ronden. Vanwege de werkzaamheden op en langs het Europapad wordt dit pad vanaf 20 november t/m 22 december afgesloten.

Om de leidingdelen aan elkaar te koppelen wordt een gedeelte van de Ringvaartlaan afgesloten. Het gaat hier om de rijbaan tussen de rotonde met de Westringdijk. De afsluiting tijdens de werkperiode zal maximaal drie weken duren.

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren worden verkeersmaatregelen genomen. Dit zal worden aangegeven met vooraankondigingsborden en omleidingsborden.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.