Nieuw spreekuur in avond bij Postkamer Nieuwerkerk aan den IJssel

Vanaf maandag 6 november 2023 biedt Stichting ZO! een avondspreekuur aan in de postkamer op iedere eerste maandag van de maand, van 18.00 uur tot 19.30 uur, op de locatie van de Meidoorn 1a in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit spreekuur is alleen op afspraak.

Het invullen of lezen van formulieren en brieven kan soms lastig zijn. Daarom is er bij Stichting ZO! een Postkamer. Zij helpen je met het invullen van een formulier, het ordenen van je administratie, het lezen van een brief of geven advies over de inhoud. Ook aanvragen van toeslagen, uitkeringen, bijstand en tegemoetkomingen kun je met hen doornemen. Zou jij graag inzicht hebben in jouw inkomsten en uitgaven? Vraag dan een budgetadviesgesprek aan.

Het team van de Postkamer bestaat uit getrainde vrijwilligers. Ze kunnen jou dus goed op weg helpen. Dit avondspreekuur is speciaal bedoeld voor mensen die overdag werken of scholing volgen en daardoor niet op het reguliere middag spreekuur kunnen komen. Een afspraak voor het avondspreekuur kan je inplannen via telefoonnummer: 0180 310050.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.