Sanare is op zoek naar naar vrijwilligers vervoer

Om op de dagbesteding te komen worden sommige deelnemers gebracht en gehaald door vrijwillige chauffeurs. Met eigen auto of met onze splinternieuwe (rolstoel)bus rijden
deze vervoersvrijwilligers naar onze dagbestedingslocaties in Moordrecht of gaan ze bijvoorbeeld mee met een speciaal uitje. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste chauffeurs die ons actieve team van vrijwilligers komt versterken.

De dagbesteding van Sanare is bedoeld voor mensen niet-aangeboren hersenletsel (NAH), dementie en/of een chronische ziekte. Gedurende de week hebben we een gezellige groep
mensen (jong én oud) bij elkaar. Vervoer van en naar de dagbesteding blijkt voor diverse mensen een struikelblok. Met de eigen auto, taxi, openbaar vervoer, fiets of samen reizen is immers niet altijd een mogelijkheid. Ook is georganiseerd taxivervoer vaak onpersoonlijk en zijn de wachttijden lang. Als chauffeur draag jij bij aan een gezellige rit, de wekelijkse zinvolle dag invulling en sociale contacten van onze deelnemers

Natuurlijk levert het jou ook wat op: naast een vrijwilligersvergoeding krijg je ook nieuwe contacten en collega’s, gezellige deelnemers met wie je een band opbouwt én veel geluk en voldoening. Lijkt het jou leuk om mensen op een veilige, ontspannen manier van en naar de dagbesteding te brengen? Neem dan contact met ons op via 0180-310180 of info@sanare.nl. Je kunt ook een keertje meerijden om te kijken of het wat voor je is.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.