Zonnebloem gasten genieten van Hendrik Groen in Isala

Op 18 april hebben 50 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem genoten van een voorstelling in het ISALA theater van de voorstelling van Hendrik Groen “Opgewekt naar de eindstreep” met in de hoofdrol een fantastische Beau Schneider en Britte Lachner.

Een onroerend en een hilarisch inkijkje in leven met dementie. Door het bijhouden van een dagboek probeert Hendrik Groen tot op zekere hoogte nog grip te houden op het
leven.
Het dagboek blijkt opnieuw een onuitputtelijke bron van ouderwets gemopper, grappige gebeurtenissen en belangrijke overpeinzingen. Kortom er is veel gelachen, maar veel gasten vonden het best wel confronterend.
De Zonnebloem dankt alle vrijwilligers, die zich ook nu weer ingezet hebben om alle gasten op te halen en weer veilig thuis te brengen en verwelkomt graag nieuwe vrijwilligers. Aanmelden kan via www.zonnebloem.nl
afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.