Dit hele weekend: Wegafsluiting N19 bij Nieuwerkerk aan den IJssel

De Eerste Tochtweg (N219 bij Nieuwerkerk aan den IJssel) tussen rotonde  Schielandweg – Europalaan en de kruising Eerste Tochtweg – Zuidelijke Dwarsweg is door werkzaamheden in beide richtingen afgesloten van vrijdagavond 14 april 21.00 uur tot en met maandagochtend 17 april 05.00 uur.

Om deze weg in goede staat te houden voor de veiligheid van weggebruikers voert de provincie werkzaamheden uit op de provinciale weg N219. Er worden meerdere asfaltlagen vervangen op de Eerste Tochtweg, gedeelte tussen rotonde  Schielandweg – Europalaan en de kruising Eerste Tochtweg – Hoogeveenenweg. Om de hinder voor het verkeer te beperken worden de werkzaamheden in een weekend uitgevoerd.

Tijdens de werkzaamheden is Eerste Tochtweg tussen rotonde  Schielandweg – Europalaan en de kruising Eerste Tochtweg – Zuidelijke Dwarsweg in beide richtingen afgesloten. De parallelweg van de Eerste Tochtweg blijft open voor verkeer. Ambulance, brandweer, politie en reddingswerkers kunnen gebruik blijven maken van de weg. Voor wegverkeer zijn omleidingsroutes ingesteld, daardoor kan uw reistijd oplopen. Verkeer van en naar Nieuwerkerk aan den IJssel wordt omgeleid via de A20, N457, A12 en de N219.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.