Speeltuin de IJsselkids viert 15-jarig jubileum

Op 15 maart 2008 werd de speeltuin de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel officieel geopend en jaarlijks komen er veel kinderen uit en ook van buiten de gemeente Zuidplas het vieren. Daarom is de vereniging blij dat men op 13 mei 2023 het 15-jarig jubileum gevierd mag vieren.

Want feest in een speeltuin hoort gevierd te worden met spelende kinderen. Die middag is er van alles te doen rond de speeltuin aan de Kleinpolderlaan 100. Zo zijn er allerlei kraampjes en activiteiten en is vanuit de Sportakkoord Zuidplas een enorme stormbaan. Voor zowel de ouders als voor de kinderen is er een rad van avontuurspel waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden.

Door sponsering van Jumbo Kraan en de Game-Inn alsmede een hele mooie gift van Aas Pausma kan de speeltuin er een heel mooi feest van maken voor de kinderen!

In deze vijftien jaar is de door de mensen van de Speeltuin als vrijwilliger hard gewerkt om er een heerlijk speelparadijs van te maken. Maar dat gaat allemaal niet vanzelf. Daarom is de speeltuin op zoek naar sponsors, want het mooiste verjaardagscadeau voor de speeltuin is een lang vooruitzicht dat er gespeeld kan blijven worden door de kinderen. Meer informatie hierover kunt u via info@speeltuinijsselkids.nl

Wie wil komen op het verjaardagsfeestje is van harte welkom. Op die dag zal ook een wethouder langskomen om het feestje mee te vieren. Vanaf 11:00 is iedereen welkom (ouders moeten wel toegang betalen) en het feest duurt tot 16:00 uur.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.