Bankhelpdeskfraude: pinner in beeld geldautomaat Reigerhof Nieuwerkerk

In de maand juli zijn drie personen het slachtoffer geworden van criminelen die zich bezig houden met bankhelpdeskfraude, waarbij de pinner in beeld te zien is.

Deze slachtoffers zijn gebeld door zogenaamde bankmedewerkers met de mededeling dat er iets mis zou zijn met hun rekeningen. Vervolgens worden er bankpassen bij de slachtoffers opgehaald. Met deze bankpassen is er gepind in het winkelcentrum Reigershof in Nieuwerk aan den Ijssel, bij verschillende automaten in Noorden en in het winkelcentrum De Herenhof in Alphen aan den Rijn. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de pinner.

Heeft u informatie over deze verdachte of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 088-9645044. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.