Expositie BRAinS-kunst in gemeentehuis

Dinsdag 13 december opende Wethouder Klovert in de hal van het gemeentehuis een tijdelijke exposite van BRAinS-kunst.

Dit gebeurde in het bijzijn van de basisschoolleerlingen uit Zuidplas die zich via Stichting ZO! aangemeld hadden voor de BRAinS-activiteit Schilderkunst en waarbij ze onder leiding van Stichting Beeldende Kunst Zuidplas de kunstwerken hebben gemaakt.
De jonge kunstenaars kwamen meerdere middagen samen om een origineel schilderij van Picasso in delen na te schilderen en moesten hierbij goed samenwerken om alles goed aan te laten sluiten. De delen vormen samen drie nieuwe -Picasso’s-. Een unieke samenwerking die de komende weken nog te bewonderen is in de etalage van het gemeentehuis!

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.