Groenendijk krijgt een nieuwe toplaag: verkeer wordt omgeleid

De Groenendijk in Nieuwerkerk aan den IJssel is in de week van 28 november 2022 afgesloten in verband met asfaltwerkzaamheden. Doorgaand verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Eerder dit jaar is een groot deel van de Groenendijk opgeknapt. De bovenste laag asfalt is alleen nog niet naar wens. Daarom is het belangrijk om op korte termijn een nieuwe toplaag aan te brengen. Zo blijft de weg zo lang mogelijk in goede staat.

Het gaat om het deel vanaf de 30 km/uur-grens ter hoogte van Ver-Hitland (Groenendijk 229) tot aan de kruising met de ’s-Gravenweg en Kortenoord. Heijmans Infra B.V. start op maandag 28 november met de asfaltwerkzaamheden. De aannemer verwacht het werk op zaterdag 3 december 2022 af te ronden, inclusief de nieuwe belijning. De woningen en bedrijven in het projectgebied blijven te voet en voor nood- en hulpdiensten altijd bereikbaar.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.