Een kerstboom voor in jou straat , vraag ´m aan !

Ook dit jaar organiseert Stichting Zo ! weer een December Straatfeest actie. Net als voorgaande jaren worden er weer vele bomen beschikbaar gesteld voor een mooi moment om ook met je buren eens een gezellig feestje te organiseren, een december straatfeest!  Na het grote succes van de afgelopen jaren zijn er dit keer weer 100 bomen beschikbaar.

Het idee is dat de boom een centrale plaats krijgt in de straat en de spil gaat vormen voor hartverwarmende ontmoetingen en activiteiten. Met jouw aanmelding voor het december straatfeest neem je dus ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk buren te enthousiasmeren en te betrekken om samen aan de slag te gaan. Om daarbij te helpen krijg je bij de kerstboom een versierpakket voor groot en klein.

Ervaringen uit Rotterdam- waar het inmiddels een traditie is dat bewoners een kerstboom kunnen aanvragen- laten zien dat er allerlei hartverwarmende activiteiten en contacten ontstaan. Zo werd de boom gezamenlijk versierd onder het genot van een glaasje glüh-wijn; werd er een versier-je-deurwedstrijd gehouden met een cadeautje voor de mooiste en creatiefste deur en werden de kleurplaten van de kinderen allemaal voor het raam gehangen.

De aanvraagperiode start maandag 14 november om 13.00 uur via onderstaande link:

Er is een beperkt aantal bomen beschikbaar dus wacht dan niet te lang. Op is Op!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.