Woensdag 14 september is het dan toch zover, Nationale Buitenspeeldag  in speeltuin De IJsselkids, Van der Panne Makelaardij sponsort entree

Woensdagmiddag 14 september wordt de Buitenspeeldag in speeltuin de IJsselkids in Nieuwerkerk aan den IJssel ingehaald. Het jaarlijkse speel evenement zou eigenlijk in juni hebben plaatsgevonden, echter dit werd toen geannuleerd ivm met het slechte weer die dag.

De buitenspeeldag is dé dag waarop Nederland viert wat zo belangrijk is: buitenspelen. En om dat te vieren  sponsort Van der Panne Makelaardij de entree voor alle kinderen en hun ouders, die woensdagmiddag 14 september vanaf 12:00 uur bij de IJsselkids speeltuin in Nieuwerkerk aan den IJssel komen buitenspelen. Ook zorgt Van der Panne Makelaardij voor een lekkere versnapering.

Sinds 1994 wordt er in Nederland elk jaar een Nationale Buitenspeeldag gehouden (tweede woensdag in juni). Op die dag worden overal in ons land straten afgesloten voor verkeer, zodat kinderen er zonder gevaar naar hartenlust kunnen spelen.

Speeltuin De IJsselkids is te vinden aan de Kleinpolderlaan 100 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.