De Zonnebloem Paasattentie

Komende maand vieren we Pasen en zoals het bij onze afdeling dan gewoon is, zorgen wij dat alle onze deelnemers een Paas-attentie krijgen. Wij krijgen hier al sinds jaar en dag ondersteuning van door onze plaatselijke middenstand. Vorig jaar was het Plus Wensveen die voor iedereen een Paasstol had. Dit jaar hebben we ondersteuning van de Albert Heijn in de Reigerhof. Dankzij hen is het mogelijk gemaakt dat onze deelnemers een paas-attentie krijgen in de vorm van zak heerlijke chocolade eieren én een klein mini-Paas-stolletje. 

Deze verrassing zal uitgedeeld worden door onze vrijwilligers. De eersten die het uitgereikt krijgen zijn zij die aanwezig zijn bij Rob Belterman’s Vogelshow van woensdag 6 april. Diegenen die niet bij de show aanwezig zijn krijgen de attentie later alsnog thuisbezorgd.

De Zonnebloem Nieuwerkerk aan den IJssel heeft voor April een druk programma, zoals op onze website te zien is. Naast de Vogelshow en de Paasattentie organiseren we ook nog een Olympische Zonnebloem Spelletjes Middag op zaterdagmiddag 23 april. 

De Zonnebloem is er voor iedereen van 18 jaar en ouder met een lichamelijke beperking. Onze activiteiten zijn divers. Wij organiseren voor zowel onze jonge als oudere deelnemers aansprekende activiteiten. Daarnaast bezoeken onze vrijwilligers hun gasten of hebben ze telefonisch contact. Hiermee zorgen we ervoor dat onze deelnemers kunnen meedoen met normale dagelijkse activiteiten, zodat ze niet in een sociaal isolement geraken.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.