SeniorenUitbus-Zuidplas na symbolische sleuteloverdracht op bezoek in Den Briel

Het eerste uitje van de nieuwe stichting SeniorenUitbus-Zuidplas is een feit! 1 april werd Brielle bezocht en de bus “ingewijd”. Een symbolische sleutel werd door Jos Helmer, bestuurslid uitjes aan Hans Simons uitgereikt, de chauffeur die de eer had samen met de begeleider Marjo van Essen- Smallenbroek het eerste uitje te kunnen uitvoeren.

De weergoden zaten helaas niet mee, maar de deelnemers lieten zich dit uitje niet ontnemen! Het hele bestuur en enkele vrijwilligers deden onze bus voor deze gelegenheid uitgeleide. De deelnemers werd nog een extra riem onder het hart gestoken. Zij kregen een heerlijke vlaai mee, waarvan zij bij de eerste koffie hebben genoten. De organisatie geeft dank aan  aan alle vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt en op naar een mooie toekomst!

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.