Verhage verwelkomt de zomertijd met gratis ijs

Een betere dag kon men eigenlijk niet wensen, de zomertijd was ingegaan, een heerlijke voorjaarszon en een aangename temperatuur. Nieuwerkerk trok er op deze lentedag op uit. En tja, als je dan toch in de buurt van Verhage Nieuwerkerk bent en daar een gratis ijsje kan scoren, dan loop je ook daar even langs!

De medewerkers van Verhage Nieuwerkerk kunnen dan ook tevreden terugkijken op deze geslaagde actie waarbij tussen 14:00 uur en 15:00 uur gratis softijs werd weggegeven. Een lange gezellige rij wachtenden en blije gezichten genietend van een heerlijk softijsje.

Over Verhage: Verhage is het adres voor belegde broodjes, frites, ijs & meer! U kunt er terecht op alle momenten van de dag, ofwel voor lunch, diner en take away! Verhage Dorrestein ligt gelegen in het winkelcentrum Dorrestein, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Van Maandag t/m Zondag staat ons enthousiaste team klaar om u van dienst te zijn! Wij hebben als team 1 doel en dat is er voor te zorgen dat u met een goed gevoel de deur uit gaat, Of dit nu is met alleen een kinder ijsje van 0,75 cent of een bestelling voor een hele familie maakt ons niet uit. Neem de proef op de tong en kom een keer langs. Wij staan u op te wachten, 

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.