Inzameldag goederen noodopvang Nieuwerkerk zaterdag 2 april

Mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers gaat de oplevering van het pand voor de noodopvang in Nieuwerkerk aan den IJssel sneller dan verwacht. Komende week zullen vrijwilligers zich gaan inzetten voor het sausen van de muren, het in elkaar zetten van kasten en bedden en diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Er zijn al heel veel mensen die zich hebben aangemeld. Voor de klusdagen van 28 maart tot en met 1 april 2022 heeft men echter nog wat extra handjes nodig. De werkzaamheden vinden plaats tussen 08:00 – 17:00 uur.  U kunt zich aanmelden via onderstaande knop:

Veel spullen nodig voor de inrichting

De organisatie is blij dat veel inwoners hebben aangeboden om goederen te schenken. Van dit aanbod wil men graag gebruik maken. Via onderstaande knop kunt u aangeven wat u wilt schenken, u heeft hierbij ook de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Welke artikelen zijn er nodig?

Via de knop `Aanmelden hulpgoederen’ komt u bij de lijst met daarop goederen die goed kunnen worden gebruikt. Men heeft niet van alle goederen evenveel nodig, daarom registreert men wat binnenkomt. Op de lijst kunt u zien hoeveel er per item nog nodig is.

Wanneer en waar?

Het inzamelen van de geschonken goederen gebeurt op zaterdag 2 april van 9:00 uur tot 13:00 uur op het kerkplein bij het Kerkelijk Centrum, J.A. Beijerinkstraat 53. Hier staan vrijwilligers klaar die achter tafels uw spullen in ontvangst nemen.

Kunt u de spullen niet zelf brengen?

Het heeft onze voorkeur als u zelf de goederen komt brengen tijdens de inzameldag. Is dit niet mogelijk voor u? U kunt dit aangeven bij het aanmelden van de goederen. Menzal dan dan contact met u opnemen. 

Ik wil meehelpen

Wilt u meehelpen bij het inzamelen van de goederen en/of heeft u de beschikking over een bus of aanhangwagen waarmee u spullen kunt vervoeren? Meld u zich dan aan via de knop ‘Meehelpen’.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.