Kennis maken met Rotary Club Zuidplas tijdens een speciale clubavond

Op woensdag 6 april aanstaande houdt Rotary Club Zuidplas een speciale open clubbijeenkomst. Tijdens deze informele avond kun je kennis maken met Rotary en wordt er inzicht gegeven in de projecten die Rotary Club Zuidplas de afgelopen jaren heeft geïnitieerd en ondersteund, en natuurlijk ook waar we in 2022 aan werken!

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Zuidplas, maar ook ver daarbuiten. 

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.  Dit wordt een interactieve, informele avond met veel informatie over alle aspecten van Rotary en Rotary Club Zuidplas, maar bovenal zijn we natuurlijk benieuwd naar jou en is er ruimte voor de vragen, die je altijd al hebt willen stellen over Rotary. Programma:

Programma:

18:00 uur inloop

19:00 uur gezamenlijke maaltijd

19:30 uur kennismaken met de verschillende aspecten van Rotary

20:45 uur afsluiting, en mogelijkheid om na te praten aan de bar

Locatie: restaurant Mueller&Co, Kerklaan 13-15, 2911 AA Nieuwerkerk aan den IJssel.


Interesse? In verband met de zaalcapaciteit en het bestellen van de maaltijden, graag aanmelden vóór 2 april 2022 bij Gijs Werner (gijs.werner@kpnmail.nl). Graag tot ziens bij Rotary Club Zuidplas!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.