Vrijwilliger gezocht voor de Kids-disco!

Iedere maand organiseert Stichting ZO! een Kidsdisco! Kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool kunnen dan met hun voetjes van de vloer in Jongerencentrum ’t Blok.

Voor deze activiteit zoeken we een nieuwe vrijwilliger! Lijkt het jou leuk om samen met andere vrijwilligers kinderen een leuke en gezellige avond te bezorgen? En ben jij de eerste vrijdag van de maand van 19.00 – 21.30 uur beschikbaar? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de Kidsdisco! Dit kun je doen via de vacaturebank op www.inwonersvoorelkaar.nl.

Samen met een team vrijwilligers zorg je ervoor dat het voor de kinderen een onvergetelijke avond wordt in Jongerencentrum ’t Blok. DJ Gijs zorgt voor toffe muziek. Ben jij 16 jaar of ouder, vrolijk, verantwoordelijk en ga je graag met kinderen om dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die we zoeken! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jongerenwerker Rick Gort van Stichting ZO! via r.gort@stzo.nl of 06-39185654.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.