Aangepaste Openingstijden Postkamer

Op de Postkamer van Stichting ZO! kun je terecht voor al je vragen met betrekking tot je administratie. Denk bijvoorbeeld aan een brief van de GR IJsselgemeenten, de belastingdienst, de zorgverzekering enz. Of misschien wil jij je inschrijven voor een woning, een sollicitatiebrief opstellen, een betaling regelen of een DigiD aanvragen en weet niet goed waar te beginnen. Hulp bij het aanvragen van een bijstand of andere uitkering? Zomaar een greep uit de diverse vragen die je kunt stellen aan de geschoolde vrijwilligers van de Postkamer van Stichting ZO!


Door de huidige coronamaatregelen zijn alle Postkamers alleen op afspraak open. In de kerstvakantie geldt daarbij dat er alleen voor dringende vragen een afspraak gemaakt kan worden. Dringende vragen zijn vragen die niet kunnen wachten tot januari. Wil je hiervoor een afspraak maken dan kun je bellen naar 0180 310050. Het spreekuur in Nieuwerkerk is vanaf 10 januari langer geopend van 13.00 tot 17.00 uur. We hopen je z.s.m. weer te kunnen helpen via de reguliere locaties en tijden. Kijk voor actuele informatie op stzo.nl/postkamer.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerk

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.