Kerst met de Zonnebloem dankzij tuincentrum van der Spek

De deelnemers van de Zonnebloem zijn dankzij tuincentrum van der Spek in Zevenhuizen voorzien van een leuke kerstattentie.Normaliter maakten de deelnemers gezamenlijk een kerststukje. Helaas kon men dit voor de tweede keer op rij niet organiseren.

Martien van der Spek, eigenaar van het gelijkmatige tuincentrum vond het zo’n geweldig idee. Hij zei: “De Zonnebloem is een mooie club, een echt goed doel. Daar gaan we iets leuks voor organiseren”. Afgelopen donderdag werd ons bestuurslid activiteiten, Hetty Bruijns verwacht om de gulle giften op te halen. Dat bleek nog een heel karwei. Het bleken uiteindelijk hele aardige kerstbakjes te zijn met hyacintbollen.

De vrijwilligers haalden deze kerststukjes vervolgens op bij Hetty. Daarna brachten zij ze bij al onze gasten. Deze waren allemaal zeer verrast en blij. Zoals één van onze deelnemers aangaf: “We kunnen momenteel bijna nergens terecht. We hebben weinig aanloop. Dankzij jullie van de Zonnebloem heb ik toch het idee dat er nog aan mij gedacht wordt.”

Juist in deze tijden is het geweldig dat we door betrokken ondernemers in onze gemeente, in staat worden gesteld, om mensen die het moeilijk hebben, te ondersteunen.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.