Het steun de Nieuwerkerkse ondernemers weekend!!

Tja, het blijft voor ons als klant onhandig en verwarrend dat winkelen in corona tijd. Ook voor de lokale ondernemers zijn het barre tijden waarbij velen moeite hebben met het hoofd boven water houden. Inkomsten zijn minimaal en de vooruitzichten zijn niet best. Winkelsluiting om 17:00 uur, in de avond geen favoriet restaurantje of andere eetgelegenheid bezoeken. De ondernemers hebben het zwaar!

Daarom maakt onze, altijd reclamevrije, Nieuwerkerkse Facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker, met ruim 9300 leden, dit weekend wederom een uitzondering om lokale ondernemers de kans te geven hun producten onder de aandacht te brengen. Doe je boodschappen, kerst en of sinterklaascadeautjes vooral dit sinterklaasweekend bij onze lokale ondernemers, bestel online jou maaltijd online bij een van onze lokale horeca gelegenheden en laat zien dat wij als Nieuwerkerkers onze lokale ondernemers een hart onder de riem steken!

*LET OP, HET TOESTAAN VAN LOKALE/NIEUWERKERKSE RECLAME IN DEZE GROEP IS ENKEL EN ALLEEN KOMEND WEEKEND TOEGESTAAN. HIER GRAAG GEEN MISBRUIK VAN MAKEN, PLAY FAIR ! *PER LOKAAL BEDRIJF/ONDERNEMER SLECHTS 1 BERICHT/RECLAME UITING. LET OP: BEDRIJF/WINKEL MOET IN NIEUWERKERK GEVESTIGD ZIJN.

Berichten worden vanaf vrijdagmiddag 3 december toegelaten, na zondag 5 december worden berichten met de reclame uitingen verwijderd.

En let op: sinterklaasmiddag 5 december om 12:00 uur de zal er op de Facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker, live verbinding worden gezocht met Sinterklaas. In deze live uitzending kunnen kinderen online live in gesprek gaan met de Goedheiligman ! Informatie hier over is ook te vinden op de FB pagina. Zegt het voort, zegt het voort!!!

Dus koop lokaal, bestel lokaal, zo steunen wij onze lokale Nieuwerkerkse ondernemers!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

l

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.