Toename corona-besmettingen: Zuidplas sluit afvalbrengstation Zevenhuizen

Door de toenemende aantal besmettingen en ziekenhuisopnames heeft het demissionaire kabinet de 1,5 meter regel weer verplicht gesteld. Dit betekent dat vanaf morgen, donderdag 25 november, het afvalbrengstation Zevenhuizen tot nader orde weer gesloten wordt. Dit besluit is genomen omdat dit brengstation door de maatregel max 3 auto’s kan toelaten. Deze beperking maakt het risico op wachtrijen op de Zuidplasweg te groot. De veiligheid op de aanrijroute kan bij drukte niet gewaarborgd worden.


Verruiming openingstijden afvalbrengstation Nieuwerkerk aan den IJssel
Vanaf vrijdag 26 november worden de openingstijden van afvalbrengstation Nieuwerkerk verruimd.
De nieuwe tijden worden:
 Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 16:00 uur
 Zaterdag: 8:30 tot 16:30 uur.


Mogelijk langere wachttijden
Door de aanscherping van de maatregelen kunnen op afvalbrengstation Nieuwerkerk een beperkter aantal auto’s worden toegelaten. In totaal kunnen 6 auto’s tegelijk het terrein op. Dit betekent mogelijk langere wachttijden. Het verzoek is hier rekening mee te houden. Ook is het verzoek de coronamaatregelen in acht te nemen.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.