Hoe komt Sinterklaas dit jaar naar Nieuwerkerk?

Stichting Evenement is druk met de mogelijke voorbereiding van een sinterklaasfeest, dat laat Liane Boele van de stichting weten aan onze collega´s van Gouwe IJsselnieuws n het onderstaande video.

Ze benadrukt dat het vooral voor kinderen is bedoeld. Vooralsnog kan ze niet bevestigen of het doorgaat. De stichting is in druk overleg met gemeente en de veiligheidsregio. De stichting roept op de media in de gaten te blijven houden. Stichting Evenement zorgt er normaal voor dat Sinterklaas veilig kan aankomen in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Boele kijkt terug op een periode waarin alle activiteiten door corona al bijna 2 jaar niet door mochten gaan. Afgelopen anderhalf jaar ging er in Nieuwerkerk aan den IJssel een streep door het Midwinterfeest, truckringsteken, aantocht van Sinterklaas, Koningsdagfeest, de plantjesmarkt en het grootste Nieuwerkerkse evenement de Vlootschouw. Toch blijft ze hoopvol dat aankomend jaar weer diverse activiteiten door kunnen gaan.

video: Gouweijsselnieuws.nl
Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.