Vacature: verkoopmedewerker Multivlaai Nieuwerkerk aan den IJssel

Multivlaai in Nieuwerkerk aan den IJssel is per direct op zoek naar enthousiaste winkelmedewerkers.

BeschrijvingWerkzaamheden:

Als medewerker van Multivlaai Nieuwerkerk aan den IJssel ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan het verkopen van overheerlijke vlaaien, klanten serveren in het koffiehoekje, het adviseren van de klanten en het netjes houden van de winkel. Kortom een leuke en gevarieerde baan!

Werktijden:

De winkelmedewerkers zullen beschikbaar moeten zijn van maandag tot zaterdag tussen 07:30 – 17:30, hierin werket men in shifts van 07:30-12:30 en van 12:30-17:30. De precieze dagen dat je gaat werken zijn in overleg.

Functie-eisen:

Tussen de 18-21 jaar, klantgericht, goede mondelinge communicatie, oplossingsgericht, flexibel, enthousiast en gemotiveerd.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog verdere vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Yvette van der Sluis door middel van een email naar: nieuwerkerk@multivlaai.nl (gelieve niet te bellen naar de winkel) en misschien kom jij binnenkort wel het team versterken!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.