Cultuurkeuken kookt voor 164 mensen !

Zaterdag 29 mei was er weer een Cultuurkeuken. De Cultuurkeuken is een buurtrestaurant in jongerencentrum ’t Blok waar mensen met een kleine beurs één keer per maand terecht kunnen voor een avond ontspannen en gezellig dineren. Met op het menu maaltijden uit verschillende wereldkeukens bereid door vrijwillige koks.

Na het invoeren van de corona maatregelen vorig jaar was het idee ontstaan om maaltijden thuis te gaan bezorgen zo ook deze zaterdag weer. Er werd voor 164 mensen gekookt! De mensen konden kiezen uit: Mexicaanse pasta , Surinaamse Roti , Spaanse paella en Irakese Biryani. Dus 4 koks zijn weer hard bezig geweest.  Het uitdelen  werd in ‘t Blok geregeld . Ook dit keer waren mensen van de Rotary weer zo lief om het eten bij de mensen thuis te brengen . Alles was weer goed geregeld en gelukkig al reacties van mensen die er erg blij mee waren.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.