Voorlichting schulden voorkomen

Op vrijdag 19 februari organiseert Welzijn Zuidplas binnen haar online jongeren platform ‘Blok Mania’ een live Webinar in samenwerking met Raad en Daad. Het Thema: Financiële problemen onder jongeren voorkomen. Misschien is je bijbaantje wel weggevallen door corona, of wordt je bijna 18. Je inkomsten kunnen dan snel veranderen.

Over deze en andere onderwerpen gaan wij in gesprek. De Webinar bestaan uit nuttige informatie en handige tips. Aan het eind van deze Webinar is er een korte Q&A waarin jongeren aan de hand van een chat vragen kunnen stellen over geld, financiën en budgetteren.

Wil jij graag hulp of meer informatie over jouw financiële situatie? Geef je dan op via mailto:kim@welzijnzuidplas.nl. Je ontvangt dan per e-mail meer informatie over de tijden en een zoomlink voor het bijwonen van deze Webinar. Ben jij deze dag verhinderd maar wel geïnteresseerd of wil je nogmaals de Webinar zien? Dat kan! De Webinar wordt na afloop op meerdere sociale media platformen gedeeld. Houd Instagram: @jongerencentrum_t_blok en @hiphoplounge_tblok in de gaten alsook de facebookpagina van Welzijn Zuidplas en ‘t Blok.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.