Reigerhof trakteerde winkelend publiek met rondje Arrenslee

Het winterse plaatje was woensdag 10 februari compleet in Nieuwerkerk, nadat de sneeuw en strenge vorst zijn intrede eerder deze week had gedaan reed er een arrenslee door het dorp, een initiatief van de winkeliersvereniging Reigerhof.

Winkelend publiek moest soms even wachten maar werden daarna getrakteerd op een ‘rondje Nieuwerkerk’. Door de coronamaatregelen worden er momenteel erg weinig activiteiten in het winkelcentrum georganiseerd, een rondje arrenslee kon corona-proof worden opgezet verteld Teus Pel, eigenaar van parfumerie Pour Vous. De winkeliersvereniging wilden met deze actie de klanten bedanken voor alle steun die zij krijgen in tijden dat winkels veelal gesloten zijn. En de klanten , deze genoten van een mooie tocht door Nieuwerkerk onder een koud maar mooi winterzonnetje.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.