Zoektocht naar de gouden Feniks eieren

Een heuse zoektocht naar gouden Feniks eieren in Nieuwerkerk. Waar zouden deze eieren in ons dorp verstopt liggen? Op deze vraag komt waarschijnlijk zaterdag 6 februari antwoord tijdens een Spelletjestocht georganiseerd door het Perron in Nieuwerk aan den IJssel.

Onder strenge voorwaarden in verband met de coronabeperkingen organiseert Perron deze spelletjestocht die loopt door Nieuwerkerk en waarbij men op zoek moet gaan zogenaamde Feniks eieren die verspreid liggen verstopt.

De start van de looproute is bij Perron en dit is tevens ook het eindpunt. Na uw aanmelding krijgt u de gelegenheid om een lunchpakket samen te stellen op het zogenaamde ‘Dorpsplein van de Keizer’ ( terras van Perron). Na het samenstellen van de lunch neemt u deze mee in een tas en gaat u van start. De looproute wordt aangegeven middels pamfletten. Gemiddeld bent u met uw gezin 45 tot 60 minuten bezig. U stopt bij activiteiten waar medewerkers van Perron aanwezig zijn voor begeleiding. Bij terugkomst heeft u de mogelijkheid om eventueel een drankje af te halen en mee te nemen.

Aanmelden kan via : reserveren@perronnieuwerkerk.nl waarbij u in de mail vermeld:

  • naam
  • achternaam
  • mobiel telefoonnummer
  • aantal personen (inclusief kinderen)
  • voorkeurstijdstip ( u vult uw voorkeurstijd in tussen 09:30 en 16:30 uur waarna u een bevestigingsmail krijgt zodat men zich aan de regels rondom Covid-19 kan houden).

De kosten zijn 7,50 p.p.

Let op!: Het is niet toegestaan om mensen buiten het gezin mee te nemen !!!!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.