200 ouderen in het licht gezet door jonge Nieuwerkerkers

Wat waren de vrijwilligers van Blokkies en WelzijnZuidplas blij dat de actie “ Een lichtje van jong voor oud” woensdag 16 december door mocht gaan, de verscherpte coronamaatregelen dreigden eerder roet in het eten te gooien. De succesvolle actie hebben rond de 200 windlichtjes opgeleverd en een hele berg kerstkaarten.

Met deze knutselactie, genaamd ”Een lichtje van jong voor oud” wilde de organisatie in de donkere dagen voor kerst alle Zuidplas-kinderen uitnodigen om zo veel mogelijk windlichten en kerstkaarten te maken om ouderen in deze moeilijke tijd te verrassen. En dat is gelukt! Inmiddels zijn alle windlichten en kerstkaarten in leuke kersttasjes verpakt en is de eerste lading al onderweg naar de ouderen.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.