Flatbewoners verrassen flatbewoners : Kerstster als hart onder de riem tijdens de lockdown

Bewoners in de flat De Beuk in Nieuwerkerk aan den IJssel werden maandagavond 14 december verrast met een kerstster. Flatbewoners Nelina en Renate willen met deze actie de bewoners van de flat een hart onder de riem steken.

Op juist de avond waarin premier Rutte een lockdown bekendmaakte om zo het coronavirus tegen te gaan besloten Nelina en Renate langs alle deuren te gaan om deze kerstattentie te overhandigen. ‘We gaan richting Kerst , laten we een beetje letten op elkaar , vooral de mensen die alleen zijn en de kwetsbare ouderen, even de kiezen op elkaar. Nog steeds blij dat we in “ de Beuk “ wonen’ verteld Nelina. Dankzij Nico van bloemenwinkel Eureka in winkelcentrum Dorrestein kwam deze actie tot stand, de bloemist stelde 72 Kerststerren ter beschikking.

Nico van Bloemenwinkel Eureka

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.