Online kerstkransenverkoop CKV Nieuwerkerk

Dit jaar is een jaar waarin helaas alles anders is. Waar de Nieuwerkerkse korfbalvereniging CKV begin 2020 nog reikhalzend naar het slot van de competitie verlangden, worstelt men inmiddels al maanden met regelgeving om CKV Nieuwerkerk te laten draaien. Het einde van het jaar staat, zoals iedereen wellicht weet, vaak in het teken van boterletters en kerstkransen.

Dit jaar kan men helaas niet langs de deuren en daarom start CKV voor het eerst in de geschiedenis een online kerstkransen verkoop! Vanaf maandag 30 november starten de jeugdteams om met elkaar kerstkransen aan vrienden, familie en bekenden te verkopen zonder daarvoor de straat op te gaan. Maar CKV vraagt dit keer al de leden om hulp! Je kunt nu zelf online jouw kerstkrans bestellen via deze link: https://forms.gle/NJry2LwJpZefZjXJ9Bezorgen en afhalen
Op dinsdag 22 december komt men vanaf 16:00 de kerstkrans thuisbrengen. Men bezorgt alleen buiten de regio Zuidplas/Nesselande bij een bestelling van 15 of meer kerstkransen. Op woensdag 23 december is er de mogelijkheid om de kerstkrans(en) op te halen in sportkantine de Kleine Vink. 

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.