Rabo Clubsupport spekt kas lokale verenigingen Zuidplas

Rabo ClubSupport 2020 zit erop! De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend. Op donderdagavond 5 november vond de digitale uitreiking plaats en konden alle deelnemende clubs en verenigingen online hun eigen cheque onthullen. En diverse verenigingen in de Zuidplas vielen mooi in de prijzen.

In totaal werd er € 150.000,- onder 347 deelnemende clubs verdeeld. Er is, ondanks de roerige tijd waarin we ons bevinden, fanatiek campagne gevoerd. Maar liefst 26.720 stemmen werden uitgebracht door de leden van de Rabobank leden. Dit is een compliment waard aan de clubs en de Rabo-leden.  Er deden dit jaar o.a. 119 sportclubs, 26 muziekverenigingen en maar liefst 31 carnavalsverenigingen mee. Er zijn door de verenigingen allemaal mooie doelen gekozen, die veelal bijdragen aan verduurzaming en het toekomstbestendig maken van de clubs.

Zo ontvingen onder anderen de Nieuwerkerkse drumfanfare DKV een bedrag van ruim 270 euro, Stichting Duurzaamheidsplatform Zuidplas 183 euro, de Zuidplasruiters 555 euro, Sportstichting Zuidplas 934 euro, Senioren Actief Zuidplas 596 euro, Stichting Uitbus 55-Plus Zuidplas 603 euro, en Stichting Zuidplas Muziekfestival een bedrag van 196 euro.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.