Politie zoekt daders steekpartij

Op de parkeerplaats naast appartementencomplex De Maalderij in Nieuwerkerk aan den IJssel is zondagavond 8 november na een ruzie een 21 jarige man gestoken.

Rond 22:15 uur zat het slachtoffer in zijn auto op de parkeerplaats aan De Dreef, toen er plotseling drie jongens verschenen die hem vermoedelijk wilden beroven. Vervolgens ontstond er een ruzie waarna het slachtoffer werd gestoken. Nadat er een melding werd gedaan troffen agenten in eerste instantie niets meer aan op de parkeerplaats maar later bleek dat het slachtoffer zelf naar het ziekenhuis was gegaan. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak en heeft met speurhonden de parkeerplaats onderzocht. De politie doet onderzoek naar deze zaak en is op zoek naar getuigen.

Heeft u iets gehoord of gezien van dit steekincident? Of heeft u informatie of beelden die het politie onderzoek kan helpen? Bel 0900 8844 voor de politie. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800 7000 voor Meld Misdaad Anoniem.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.